• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Belediye Personeline, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Belediye Personeline, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
Menteşe Belediyesi, iş ve işçi güvenliğini sağlamak ve vatandaşlarına daha sağlıklı hizmet vermek adına Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 142 personeline, 2 gün boyunca “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verdi

BELEDİYE PERSONELİNE, TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Menteşe Belediyesi, iş ve işçi güvenliğini sağlamak ve vatandaşlarına daha sağlıklı hizmet vermek adına Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 142 personeline, 2 gün boyunca “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verdi.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda verilen eğitimlerin ilk gününde, İş Güvenliği Uzmanı Emre Katkısız; çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması, iş sağlığı güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü konularında eğitim verdi.

Eğitimlerin ikinci günün de ise Sağlık İşleri Müdürü Dr. Gülçin Kınay Polat tarafından da;  İş sağlığı, meslek hastalıklarının sebepleri, hastalıklardan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması ile ilk yardım konularında eğitimler verildi.

Eğitimlerdeki amaçlarının personelde, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinç oluşturmak ve bunu hayatlarının her alanında uygulamalarını sağlamak olduğunu belirten Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Ünver, “ Menteşe Belediyesi olarak önceliğimiz her zaman personelimizin sağlığı. Onların, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizim için çok önemli. Ancak bu şekilde vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet verebiliriz. Bu amaçla belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Bu hassasiyetimiz, geçtiğimiz günlerde yapılan Valilik toplantısında da Sayın Vali Esengül Civelek tarafından dile getirilerek, takdir edildi. Belediye olarak gösterdiğimiz bu çabalarımızın takdir görmesi, bizleri de mutlu ediyor. Personelimizin iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilenmesi amacıyla verdiğimiz eğitimlere, devam edeceğiz.” dedi.

/EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894