• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Ege Üniversitesi Rektörlüğünde Hafta Sonu Mesaisi Kesintisiz Sürdü

Ege Üniversitesi Rektörlüğünde Hafta Sonu Mesaisi Kesintisiz Sürdü
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ege Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Necdet Budak'ın yoğun mesaisi sürüyor

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE HAFTA SONU MESAİSİ KESİNTİSİZ SÜRDÜ 

Prof. Dr. Budak “Temel görevlerimizden biri bilgiyi üretip toplumla paylaşmak”

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ege Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Necdet Budak'ın yoğun mesaisi sürüyor. Üniversitedeki öğretim üyeleri ve öğrencilerle görüşmeleri süren Prof. Dr. Budak hafta sonu da birimlerden brifingler aldı.

Ege Üniversitesi’nin Ar-Ge proje destekleri sağlayan profesyonel proje üretim merkezi ve danışmanlık birimi olarak, Üniversite – Sanayi ilişkilerinde etkin bir kuruluş olan Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM) yöneticileri tarafından Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a merkezin faaliyetleri hakkında brifing verildi.

Toplantıda bir üniversitenin en temel görevlerinden birisinin de bilgi üretmek ve toplumla paylaşmak olduğunu belirten Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak araştırma – geliştirme çalışmalarını destekleyip teknoloji üreten ve topluma katkı sunan bir üniversite olmanın önemine işaret etti.

Brifingte Doç. Dr. Serdal Temel EBİLTEM – TTO, Yener Mercanköşk ise Ege Teknopark’ın faaliyetleri hakkında bilgi aktarıldı.

Hafta sonunda gerçekleştirilen toplantıya; Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcı Vekili Prof. Dr. Ülkü Karabay Yavaşoğlu, EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi(TTO) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yusuf Kurucu, Ege Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazilet Vardar Sukan, EBİLTEM TTO Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Karadeniz, EÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Abay, EBİLTEM TTO Müdürü Doç. Dr. Serdal Temel ve Ege Teknopark Genel Müdürü Yener Mercanköşk katıldı./EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894