• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Başkan Zolan, Gençlerle Buluşmayı Sürdürüyor

Başkan Zolan, Gençlerle Buluşmayı Sürdürüyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle buluşmayı sürdürüyor

BAŞKAN OSMAN ZOLAN: "GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle buluşmayı sürdürüyor. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Başkan Zolan, "Kendi öz değerlerimizi yaşamak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp geleceğe aktarmak gerekiyor" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediyor. Başkan Zolan bu kapsamda Lütfi Ege Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan Osman Zolan, yaklaşık 1,5 saat gençlere hitap etti. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Başkan Zolan, "Kendi öz değerlerimizi yaşamak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp geleceğe aktarmak gerekiyor. Ecdadımızın geçmişte ne yaptığını araştırıp okuyup onlardan güç alarak geleceğe doğru, onların vermiş olduğu öz güvenle yürümek ve koşmak gerekiyor. Geçmişi bilemediğiniz zaman hele ki köklerinizden koptuğunuz zaman güç alamazsınız. Köklerinden kopmuş bir ağaç ayakta kalabilir mi? Onun için özümüzü bileceğiz, köklerimizden kopmayacağız" dedi.

GENÇLİK NE İSTİYOR?

Yaklaşık 1,5 saat süren ve karşılıklı diyalogla gençlerin taleplerini de ilettiği programın sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, projenin gençlere hedef gösterme ve motivasyon sağlama amaçlı bir çalışma olduğunu söyledi. Başkan Zolan, "Denizlimizin tarihinden başlayarak kentimizde yapılan işlerle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Gençlerimizin kafalarındaki sorulara cevap vermeye çalışıyoruz. Geleceğe daha olumlu baksınlar, geleceğe daha iyi hazırlansınlar istiyoruz. Gençlerimiz bazı sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dile getiriyorlar. Bu talep ve sıkıntıları da yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Aslında bu çalışma bir istişare. Gençlik ne istiyor? Gençlerin bakış açıları nedir? bunlardan biz de çok faydalanıyoruz" dedi.

"GENÇLER GELECEKTE BU ÜLKEYİ, BU ŞEHRİ OMUZLAYACAKLAR"

Gençlere Denizli'yi ve ülkenin bedelinin nasıl ödendiğini anlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Gençlerimize bu ülkenin değerini, milli ve manevi zenginliklerimizi aktarma gayretindeyiz. Karşılıklı bir faydalanma ve farkındalık sağlama anlamında çok güzel bir çalışma oldu. Ayrıca kendilerine hediyelerimiz oluyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür yayınlarından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Safahat ile Çanakkale'de en çok şehit veren illerden biri olarak "Çanakkale Savaşı Denizli" adlı kitabı hediye ediyoruz. Program gayet güzel geçiyor. İyi ki bu projeyi yapmışız. Gençlerimizin taleplerini almakla da çok faydalı oldu. Onlar bizim geleceğimiz, en büyük zenginliğimiz ve hazinemiz. Onlara bugünden sahip çıkarsak, kendi donanımlarını artırma noktasında destek verirsek bu ülkenin kazancı olur. Gelecekte bu ülkeyi, bu şehri omuzlayacaklar. Onların hazırlığını da bugünden yapmak istedik. Tüm liselerimize ziyaretlerimiz devam edecek."/EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894