• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Dikili Belediyesi'nden Okullara Hizmet Desteği Sürüyor

Dikili Belediyesi'nden Okullara Hizmet Desteği Sürüyor
Dikili Belediyesi ekipleri ilçe sınırlarında yer alan okullarda temizlik, bahçe bakımı ve tadilat çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor

Dikili Belediyesi ekipleri ilçe sınırlarında yer alan okullarda temizlik, bahçe bakımı ve tadilat çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çalışma kapsamında Çandarlı Mehmet Dilsiz Ortaokulu'nda kaynaştırma öğrencilerinin öğrenim gördüğü özel eğitim sınıfı baştan aşağı yenilendi.
 
İlçe sınırlarında yer alan okulların yönetimleri ile velilerden gelen talepler doğrultusunda okullarda gerçekleştirilen bakım, onarım, tadilat çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden Dikili Belediyesi ekipleri Çandarlı Mehmet Dilsiz Ortaokulu'nda kaynaştırma öğrencilerinin eğitim gördüğü özel eğitim sınıfını baştan aşağı yeniledi.
 
ÖZEL SINIFA ÖZEL HİZMET
 
Yoğun kullanıma bağlı olarak okullarda dönem içerisinde ortaya çıkan fiziki eksiklikler ile kullanım ömrünü tamamlayan yapıların bakım, onarım ve tadilatını gerçekleştiren Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Çandarlı Mehmet Dilsiz Ortaokulu'na çıkarma yaptı. Ekipler okul ana binası zemin katta bulunan veı kaynaştırma öğrencilerin eğitim gördüğü ihtiyaçlara göre baştan aşağı tasarladı. Sınıf içi dekorlar ile kapı, pencere, korkuluk ve elektrik aksamını kaynaştırma öğrencilerin güvenliği için yeniden dizayn eden ekipler tavan ve duvarları boyayarak sınıfı pırıl pırıl hale getirdi. Velilerin ve okul yönetiminin yüzünü güldüren çalışmanın hafta sonuna kadar detayları ile tamamlanması planlanıyor.
 
DÖRT KOLDAN ÇALIŞMA
 

“Eğitime Tam Destek” ilkesiyle gerçekleştirilen çalışma programı kapsamında Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de iki etapta gerçekleştirdiği çalışmalarda bir taraftan Kıratlı Esin Çağdaş İlkokulu bahçesinde öğrencilerin kütüphane ve yemekhaneye ulaşımını sağlayan okul içi alanın tüm kilit taşlarını yenileyerek, okul bahçesindeki spor sahası etrafına duvar ördü. Aynı anda dört koldan yürütülen diğer çalışma da Salihler Mahallesi’nde yer alan 80. Yıl Salihler Ortaokulu’nun yıpranan bina duvarılarında bakım, onarım çalışması yapılarak, duvarlar komple boyandı.  Yağmur suyu tahliye tesisati ile su tesisatının komple yenilendiği çalışmaların kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.
 
TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMASINDAN DA ÖDÜN VERİLMİYOR
 
Dikili ilçesi genelindeki okullarda gerçekleştirilen bakım, onarım ve tadilatlar sırasında temizlik ve hijyen çalışmaları da unutulmuyor. Okullarda gerçekleştirilen çalışmalarla bir yandan eksiklikler tamamlanırken, diğer taraftan öğrenciler daha temiz ve hijyenik iyi şartlarda eğitim almaları sağlanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu program kapsamında Kıratlı Mahallesi'nde yer alan Esin Çağdaş İlkokulu’nda okul içi ve okul bahçesinde temizlik seferberliği ilan etti. Sabahın ilk saatlerinden ders başlama ziline kadar bahçe temizliğinin, ders bitiş zilinin ardından bina içi temizliğin  yapıldığı çalışmalarla okul içi ve dışı pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu.
 
“EĞİTİME DESTEĞİMİZ KESİNTİSİZ SÜRECEK”

Eğitim ve öğretime katkı noktasında tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Okul idarecilerimiz ve velilerimiz ile her saniye irtibat halindeyiz. Onlardan gelen görüş, öneri ve taleplere öncelik vererek okullarımızın fiziki ve sosyal donanımlarındaki eksiklikleri gideriyoruz. Yaptığımız bu çalışmaları sadece okullar tatilken değil, tüm seneye yayarak ortaya çıkabilecek her türlü olumsuzluğunun da önüne geçiyoruz”  dedi./EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894