• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu 22. yılında

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu 22. yılında
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 22. sanat yılını kutladığı bu sezonu iki çocuk oyunuyla açtı

TİYATRO PERDESİ ÇOCUK OYUNLARIYLA AÇILDI

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 22. sanat yılını kutladığı bu sezonu iki çocuk oyunuyla açtı. “Çirkin Örnek Yavrusu” ve “Ay Dede’yi Kim Çaldı?” izleyiciyle buluşmaya başlarken; Kasım ayı itibariyle “Ali Baba ve Kırk Haramiler”, “Savaş İkinci Perdede Çıkacak” ve “Yanık Zaman Madımak” oyunları da sahneye taşınacak. 

MİNİKLER SAHNEDE

Aralıksız 22 yıldır kentin kültür ve sanat yaşamına katkı sunan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 2017-2018 sezonuna perdelerini açtı. Tiyatro bünyesinde yetişen çocukların rol aldığı oyunlardan “Çirkin Ördek Yavrusu”, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başlandı. Büyük beğeni kazanan oyun, her cumartesi saat 14.00’te tiyatroseverlerle buluşacak. Yine ilgiyle izlenen “Ay Dede’yi Kim Çaldı?”, sezon içinde belirli tarihlerde toplam 7 kez Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

ÜÇ OYUN DAHA GELİYOR

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun yeni çocuk oyunlarından “Ali Baba ve Kırk Haramiler”in ilk gösterimi, 5 Kasım Pazar günü Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde yapılacak ve dönem boyunca devam edecek. Sezonun yetişkin oyunu “Savaş İkinci Perdede Çıkacak” da 25 Kasım itibariyle aynı kültür merkezinde, her cumartesi saat 20.00’de sahneye taşınacak. “Yanık Zaman Madımak” ise 15 Kasım’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sergilenecek ve toplam 4 kez izleyicilerle buluşacak.

KARŞIYAKA’NIN SANAT ÇINARI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kültür ve sanat kenti Karşıyakamızda, tiyatroya büyük önem veriyoruz. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu gibi 22 yıllık bir çınara sahip olmanın avantajı ile de bu alandaki başarımızı her geçen gün arttırıyoruz. Türk Tiyatrosu’na önemli kazanımlar sağlıyoruz. Bu başarıya yakışan ve çıtayı daha da yükseğe çekeceğimiz yeni sezonda, başta çocuklar olmak üzere tüm tiyatroseverleri oyunlarımıza bekliyoruz” dedi./EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894