• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Onbinler Cumhuriyet Konseri'ne Akın Etti

Onbinler Cumhuriyet Konseri'ne Akın Etti
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Ferhat Göçer ile buluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Ferhat Göçer ile buluşturdu. Onbinlerin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na akın ettiği konserde Denizlililer cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ferhat Göçer konseri düzenledi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konser alanını saatler öncesinden dolduran Denizlililer konsere yoğun ilgi gösterdi. Havanın soğuk olmasına rağmen onbinlerin akın ettiği konserde sahne alan Ferhat Göçer birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için söyledi. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduran kalabalığı görünce şaşıran ünlü sanatçı Göçer, hava soğuk ve yağmurlu olduğu için konserde çok fazla kalabalık beklemediğini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Ferhat Göçer daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı sahneye davet etti. Denizli halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Başkan Zolan, cumhuriyet coşkusunun hep birlikte yaşandığı meydanın muhteşem göründüğünü söyledi.

"CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAK"

Başkan Zolan, "Her zaman olduğu gibi yine bu meydanları doldurdunuz, bizlerle beraber oldunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimiz 94 yıl önce kuruldu. İnşallah ilelebet payidar kalacak. Bayramımız kutlu olsun. Hep beraber el ele omuz omuza daha ileriye Allah’ım bizleri kavuştursun. Cumhuriyetin kuruluşunda, bu vatan için, bu bayrak için, bu ezanlar için canını kanını bu topraklara veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz" dedi.

"BAYRAĞIMIZI İNDİRTMEYECEĞİZ, VATANIMIZI BÖLDÜRMEYECEĞİZ"

Denizli'nin her zaman bayrağının ve vatanının yanında dimdik durduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "15 Mayıs 1919’da Bayramyeri’nde Kurtuluş Savaşı’nda meşaleyi yakan ilk il Denizli, 15 Temmuz’da da bu meydanları doldurarak yine iradesine sahip çıkmıştır. Denizli milletiyle ülkesiyle bir ve beraberdir. Ben bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu akşamı güzelleştiren Sayın Ferhat Bey’e de çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu bayrağımızı indirtmeyeceğiz. Vatanımızı böldürmeyeceğiz. Daha ileriye daha güzele, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkıncaya kadar çalışmaya devam. Güzelleştirmeye devam." Konuşmanın ardından konser kaldığı yerden devam etti. Onbinlerin hınca hınç doldurduğu meydanda Denizlililer cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadı./EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894