• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Kasım Ayı Liderler Kahvesi’nin Konuğu Bilal Saygılı Oldu

Kasım Ayı Liderler Kahvesi’nin Konuğu Bilal Saygılı Oldu
MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen Kasım Ayı 'Liderler Kahvesi' programının konuğu

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen Kasım Ayı 'Liderler Kahvesi' programının konuğu Saygılı Rulman San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı/Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı M. Bilal Saygılı oldu. Saygılı toplantıda gençlere girişimcilik ve liderlik üzerine paylaşımlarda bulundu ve iş hayatındaki tecrübelerini aktardı.

Ülkü Park Sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşan M. Bilal Saygılı, “Genç MÜSİAD’ın 2002 yılında İzmir’deki kuruluşunda görev aldım. Bugün Genç MÜSİAD’ın millî, manevi değerler ışığında, önemli bir birim haline dönüştüğünü görüyorum. Genç MÜSİAD, geleneklerine bağlı ve geleceğe yön verecek kuşakların yetişmesi amacıyla genç girişimcilerin yetişmesi için önemli görevler üstlenmektedir” dedi.

Ülkemizin geleceğini gençlerin yapılandıracağını ifade eden Saygılı, kendisinin memur bir aileden geldiğini ve çocukluk yaşlarından beri ticaretin içinde bulunduğunu anlattığı toplantıda gençlere ışık tutacak tecrübelerini paylaştı. 

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Mustafa Temel, “Geleneksel hale getirdiğimiz Liderler Kahvesi programlarımız ile Gençlik Kurulu olarak üyelerimizi hayata hazırlamak amacıyla sahip olduğumuz değerleri ve tecrübeleri gençlerle paylaşıyoruz. Bu akşam da Bilal Saygılı gibi sanayici ve girişimci bir abimizi ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Vermiş olduğu bilgiler hakikaten hayatımızda uygulanabilecek önemli bilgiler. Biz genç işadamlarına vermiş olduğu bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Toplantı, Bilal Saygılı’ya takdim edilen plaketin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894