• BIST 9693.46
  • Altın 2509.35
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7611
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Nissan’dan ‘Star Wars’ Araçları

Nissan’dan ‘Star Wars’ Araçları
Amerika’da Rogue, Rogue Sport, Altima, Maxima ve TITAN isimleriyle piyasaya sürülen en popüler Nissan modellerinin esas alındığı

Amerika’da Rogue, Rogue Sport, Altima, Maxima ve TITAN isimleriyle piyasaya sürülen en popüler Nissan modellerinin esas alındığı Star Wars: The Last Jedi temalı konsept araçlarının; renkleri, görünümleri ve filmdeki karakterlerle uyumu Lucasfilm ofisinin sanatçıları tarafından tasarlandı ve geliştirildi. Satın alınması mümkün olmayan her bir konsept araç, savaş kullanımını göstermek için hidro dalgalı grafikler, çevre sesleri ve dış tasarım gibi ekstralar da dahil olmak üzere benzersiz ve sıra dışı bir görünüm sergiliyor. Tasarımlar tamamlandıktan sonra, Burbank, California'daki efsanevi Hollywood araç üreticileri Vehicle Effect çizimleri hayata geçirdi. Modeller, Los Angeles Otomobil Fuarı'nda otomobil severler ve Star Wars hayranlarıyla buluştu.

2018 NİSSAN ALTİMA – SPECİAL FORCES TIE FİGHTER

Special Forces TIE Fighter, Birinci Mertebeden seçkin Özel Kuvvetler pilotlarının kullandığı bir grev savaşçısı. Söz konusu araç Nissan’ın en çok satan sedan modeli Altima ile uyarlandı. Konsept araç First Order Filosunun üyesiyle uyumlu olacak gövde eklentilerine sahip. Araçta en çok dikkat çeken özellik Altima’nın ön camına eklenen Special Forces TIE Fighter’a ait çok parça kokpit pençesi. Özel jantlar ve gövde kaplaması çift kanatlı uzay aracının tasarımını tamamlarken, her iki yana entegre edilen hoparlörler TIE Fighter’ın sesini simüle ediyor.

2018 NİSSAN MAXİMA – KYLO REN

Maxima'nın mevcut agresif tasarım dili üzerine çizilen bu konsept araç gerçekten de heyecan uyandıran bir sedana dönüşmüş durumda. Tasarımcılar, 4 kapılı spor otomobili Maxima'nın V formlu burun tasarımını Kylo Ren'in siyah ve gümüş yüz maskesine dönüştürdüler. Özel bir ön tampon altı spoyleri, heyecan uyandıran motor kaputu, gövde detayları ve dikkat çekici renk tercihi benzersiz bir görsel şölen sunuyor. Proje, Kylo Ren'in kalkan ve ışın kılıcına gönderme yapmak üzere kırmızı farlar ve gövde altı aydınlatmasıyla tamamlanıyor.

2018 NİSSAN MAXİMA – KYLO REN'S TIE SİLENCE

Hız ve üstün yol tutuş için tasarlanan Nissan Maxima, Star Wars: The Last Jedi filminde görünecek yeni araçlardan biri olan Kylo Ren'in TIE Silencer’ı canlandırmak için ideal otomobillerden biri. Aracın heybetli kanatlarına entegre edilen lazer toplar ve roket atarlar Kylo karakteriyle mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Ön ızgara, farlar ve kabin içindeki kırmızı aydınlatma aracın görsel etkisini daha da arttırıyor. Doğrudan filmden alınan ses efektleri vurguyu daha da arttırırken konsept otomobilin gerçekçiliğini vurguluyor.

2018 NİSSAN MAXİMA – CAPTAİN PHASMA

First Order saflarına katılan Captain Phasma Maxima, parlak gümüş zırhla kaplı ve filmdeki güçlü kadın karakterin maskesini taşıyor. Burun tasarımı ve motor kaputu el işçiliği ile alüminyumdan üretildi. Yan gövde boyunca uzanan kırmızı hat görsel etkiyi arttırıyor. Captain Phasma Maxima aynı zamanda kadının gücünü de simgeliyor. Nissan'ın Maxima ekibi bir kadın mühendis tarafından yönetiliyor. Aracın tasarımcısı bir kadın, aracın marka direktörü bir kadın ve araç galaksideki en zorlu kadın savaşçılarından birinin kullanımı için yaratıldı.

2018 NİSSAN ROGUE – POE DAMERON'S X-WİNG WİTH BB-8

Poe Dameron'un X-wing, Yeni Cumhuriyet'in yıldız filosunu, Nissan Rogue modelinin her iki tarafında konumlandırılan geniş sabit kanatlarla yönetiyor. T-70 X-wing yıldız savaşçısında bir çift itici bulunurken, her kanadın ucuna entegre edilen dörtlü lazer topları savaşı hazır bir duruş sergiliyor. Crossover’in üstünde aydınlatmasıyla, hareketiyle ve sesiyle tam boy bir BB-8 astromech droid otururken, sağlam lastikler direnişin gücünü simgeliyor.

2018 NİSSAN ROGUE SPORT – A-WİNG

Hızlı ve çevik. A-wing hayat verdiği Rogue Sport ile mükemmel uyum sağlayan bir ekipman. Aracın arkasındaki çift iticiler aydınlatılırken, üzerine monte edilen kanatlar A-wing’in tasarımını taklit ediyor. Geniş tabanlı lastikler aracın güçlü duruşunu desteklerken mavi renkli jantlar ise gövdedeki efekti tasarım olarak tamamlıyor.

2018 NİSSAN TITAN AT-M6

AT-M6'nın Star Wars: The Last Jedi’nin en büyük aracı. Bu açıdan bakıldığında TITAN, AT-M6 ile mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Sonuç olarak Nissan ürün gamının en büyük aracı olan TITAN, aynı zamanda sınıfının en yüksek standart güç üretimine sahip aracı olma özelliğine de sahip. Heybetli pikap konsept aracının yükleme alanına monte edilen ve aracın gövdesini mükemmel bir şekilde sarmalayan top, filmdeki First Order robotunun güç ve kudretini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Gövde rengindeki jantların tasarımı robotun bacak eklemlerini andırırken yerden yüksek yapı da yine robotun bacaklarını çağrıştırmayı amaçlıyor. Araca entegre edilen 5.000 watt gücündeki ses sistemi ise robotun ayak seslerini taklit ediyor./EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894