• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Nba London Game 2018 Öncesi Heyecan Dorukta!

Nba London Game 2018 Öncesi Heyecan Dorukta!
NBA London Game 2018 kapsamında Philadelphia 76ers ve Boston Celtics 11 Ocak Perşembe günü

NBA London Game 2018 kapsamında Philadelphia 76ers ve Boston Celtics 11 Ocak Perşembe günü TSİ 23:00’da Londra O2’de karşı karşıya gelecek. Maç öncesi iki takım oyuncuları ve koçları soruları yanıtladı. Hangi oyuncu Messi hayranı? LeBron James ile arasından su sızmayan yıldız kim? İşte oyuncuların maç öncesi samimi yanıtları;

BOSTON CELTİCS

Aron Baynes

Bu sezon Celtics’te çok fazla yeni oyuncu var. Herkesle iyi anlaşabiliyor musun?
Evet bu sezon 10 yeni oyuncu var. Hepimiz birbirimizle iyi anlaşıyoruz. Bu takımda güzel olan şey hiç kimse bireysel oynamıyor, herkes sahaya çıkıp takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Maçtan önce Joel Embiid’in tahrik edici konuşmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?
“Bilemiyorum, benden daha fazla gördünüz. Bu konu hakkında çok fazla konuşmadık. Bizim odaklandığımız bir konu var. Sadece daha iyi olmak için ne yapmamız gerektiğine odaklanıyoruz, hepimizin yapmaya çalıştığı şey bu.”

Boston üzerindeki hamleniz nasıldı?
Gerçekten çok memnunum, oldukça iyi oynuyoruz ve bana verilen her görevi yerine getiriyorum. Sadece takımda sahip olduğum her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. Her şeyden önce mentalitesi olan bir takıma sahibiz. Herkes sahaya çıkıyor ve doğru şeyleri yapıyor. Böylelikle siz de daha fazla katkıda bulunmak istiyorsunuz. Aynı şekilde ben de Brad’in bana biçtiği rolden oldukça memnunum. Celtics için oynayabiliyor olmaktan dolayı minnettarım. Sadece sahaya çıkmak ve her maçta takım için yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum.

Terry Rozier

NBA London Games kapsamında Londra’da bulunuyorsunuz. Nasıl geçiyor?
“Tek kelimeyle mükemmel! Amerika'daki bazı şehirlere benzer yerler var. Harika!

Arsenal - Chelsea maçını izlemeye gidecek misiniz?
Evet duydum, istiyorum ve gitmeye çalışacağım. Futbol severim. Çok aşırı bir taraftarlık durumum yok, ama sporu seviyorum ve oyuncuların profesyonel olarak bir şeyi yapmaları beni büyülüyor. Lionel Messi favori oyuncum. Gerçekten büyük yeteneğe sahip”.

Koç Stevens

Gordon Hayward’ın sakatlığı hakkında ne söylemek istersiniz?
“Onsuz zorlanıyoruz. Açıkça söylemeliyim ki Gordon’u 16 yaşından beri tanıyorum ve bu durumun onu ne kadar zorladığını tahmin edebiliyorum. Ama şu an gayet iyiye gidiyor. Rehabilitasyon görüyor ve çok sıkı çalışıyor. Burada olmayı o da çok istedi ama henüz seyahat edecek kadar toparlayamadı. Ama yine de umuyorum ki en yakın zamanda geri dönecek, belki antrenmanların etkisiyle biraz erken daha takımda olabilir.”

NBA London Games kapsamında Sixers ile oynayacaksınız. Bu maç hakkında değerlendirmeniz nedir?
“Geçen yılki Philly ile kıyasladığımızda bu yıl en büyük fark şüphesiz Ben Simmons, kendisi çok özel bir oyuncu. Bazı eski oyuncular ile iyi bir takım ruhu yakaladı. Amir Johnson, J.J’nin getirilmesi. Redick, Bayless büyük rol üstleniyorlar. Covington veteran olma yoluna doğru gidiyor. Bu isimler çok iyi oyuncular ve uzun zamandır bunu yapıyorlar. Eski oyunculara sırtınızı dayamak için yeni oyuncular almanın yararlı olduğunu düşünüyorum.

PHİLADELPHİA SİXERS

Ben Simmons

Bugün oynanacak NBA London Games Maçı hakkında ne söylemek istersiniz?
Yeni bir ortamda burada olmak oldukça heyecan verici ve eğlenceli olacağına eminim. Kazanmak istiyoruz, burada olmamızın nedeni bu, o nedenle maça hazırız.”

LeBron James ile arkadaşlığın nasıl?
“Büyük destek sağladı. Tavsiyeye veya herhangi bir şeye ihtiyacım olduğunda ne olursa olsun ona gidebileceğimi biliyorum. Benim en büyük rol modelim odur.”

Boston Celtics ile oynayacaksınız. Celtics hakkında ne düşünüyorsun?
“Güzel bir maç olacak. Kyrie Irving’i aldılar, kendilerine büyük yardımı dokunacak. Eğlenceli olacağına eminim.”

76ers’in genç oyuncuları hakkında ne söylersin?
“Takımımızda basketbol oynayan birçok genç oyuncu var. Bunu Londra’daki taraftarlara göstereceklerinden eminim. Bu oyuncuların birçoğunun bir süre takımda kalacağını düşünüyorum.”

O2’deki atmosfer hakkında
“O2’de daha önce oynamadım, dolayısıyla benim açımdan bakarsak İngiltere'deki ilk basketbol maçım bu olacak. Arenada yürürken biraz daha farklı görüneceğini düşünüyorum, fakat top havaya atıldıktan sonra her yerde olduğunun aynısı olacak.”

Joel Embiid

Yabancı bir oyuncu olmaktan ve NBA Global Games maçında oynama şansına sahip olmaktan ne derece gurur duyuyorsunuz?
“ Basketbol sporunu deniz aşırı bir yerde tanıtma fırsatı gerçekten çok büyük bir şans. Özellikle ben Amerika dışından geldiğim için mükemmel bir his olduğunu düşünüyorum ve yabancı bir oyuncu olmamdan dolayı insanları daha yakın hissedeceğimi düşünüyorum.”

Seyirciler seni etkiler mi?
“ Açıkçası heyecanlıyım, bu benim için seyirciye yeteneklerimi ve bütün dünyaya neler yapabileceğimi gösterme şansı. O nedenle gerçekten heyecanlıyım.”

Buradaki taraftarlar için ne planladınız?
“ Bilmiyorum. Şova dökmeyi seviyorum, ama akışa göre gideceğiz ve neler olacağını göreceğiz. Her ne olursa olsun takımın yararına çalışacağız.”

Heyecanlı bir deneyim, değil mi?
“ Sabırsızlanıyorum! Sıkı bir futbol taraftarıyım, o yüzden tarafların çılgın olduğunu biliyorum. Yani çok eğleneceğiz!”

Soyunma odasına girip orada farklı ülkelerden gelen tüm oyuncuları görmek nasıl hissettiriyor?
“ Takımımızda dünyanın dört bir yanından birçok farklı arkadaşımız var. En başta biraz farklıydı, çünkü kimse rahat olamadı haliyle herkes biraz çekiniyordu, fakat birlikte büyüdük ve birlikte olmayı seviyoruz, şu an gayet iyiyiz.”

Robert Covington

2018 London Game Maçı hakkında
“ Bu, hayatınızda bir kere edinebileceğiniz bir tecrübe. Londra’da bulunup burada yaptığımız şeyleri çok fazla insan yapma şansını bulamıyor. Yeni bir yer, tarih görme ve girişimde bulunma şansı yakalıyorsunuz. Burada yapılacak çok fazla şey var ve çok fazla kalamayacağımız için biraz üzgünüm, çünkü yapmayı ve görmeyi istediğim çok şey vardı, ama yine de burada olduğum sürece zamanımı en iyi şekilde geçirmeye çalışıyorum.”

Dario Saric

İngiltere'de basketbola başlamak isteyen gençlere ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
“İngiltere bir futbol ülkesi ama çocuklara söyleyebileceğim tek şey kendilerine inanmaları. Kendilerine inanmaları ve basketbolu gerçekten sevmeleri gerektiğini düşünüyorum, eğer basketbolu sevmiyorsanız aileleriniz deneyecek ve sizi oynamaya zorlayacaktır, tabii bu da problem yaratır. Maçlardan zevk almalısınız, daha sonra kim bilir belki bir gün kendinizi burada dünyanın en iyi oyuncularına karşı oynarken bulursunuz!”

Büyük maç için nasıl hazırlandınız?
“ Benim açımdan, her maça mental anlamda hazır olmak için belli başlı rutinlerim var. Antrenman için ısınmak amacıyla kahvaltıdan sonra biraz vaktim oluyor, öğle yemeğinden önce kahve içiyorum, daha sonra biraz uyuyorum. Maç zamanı yaklaştığında yine kahve içiyorum ve her zaman bu rutinlerimi aynı müziği dinleyerek yapıyorum, aynı zamanda maçtan önce duş alıyorum. Bunlar her zaman yaptığım rutinlerim!”

Koç Brett Brown

Londra seyahati hakkında ne söylemek istersiniz?
“Evimizdeki maçı kaybettik, takımımızı deniz aşırı bir yere getirdik, bunları anlıyorum. Fakat buna kendi açımdan baktığımda, geçmişteki deneyimlerden de yola çıkarak bu durumu pozitife dönüştüreceğiz, birbirimize zevkle eşlik ediyoruz, kulüp oyuncularıma karşı oldukça cömert yaklaşıyor ve ekibim annesini, eşini, arkadaşını getirebiliyor, tüm bunlar bizim buna gerçek anlamda eğlenceli bir tecrübe olarak yaklaşmamızı sağlıyor. Her şeyin temelinde buraya kazanmak için geldiğimiz yatıyor. Her şey rekabet olsa da bir arada gerçekleşecek, bense takım ve organizasyonla Londra’da olmaktan mutluyum.

Takımın maça hazır olduğundan nasıl emin oluyorsunuz?
“Takım hala çok genç. Genel anlamda oyuncularımız çok iyi, NBA’i ve en önemlisi organizasyonumuzu temsil etme yükünü anlayışla karşıladıklarını düşünüyorum, bu sorumluluğu üstlendiler, bu yükü sırtlarında taşıyorlar. Bu ortamda kendilerini beklediğimiz sınıf ve olgunluk çerçevesinde temsil ediyorlar."  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894