• BIST 9717.93
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Ak Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur Manisa TSO’yu Ziyaret Etti

Ak Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur Manisa TSO’yu Ziyaret Etti
Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa TSO Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş, Mehmet Baki Kılıç ve Serhat Çetin ile bir araya gelen Ak Parti heyeti, 16 Nisan’da yapılacak Referandum öncesi Manisa’da yaşanan son gelişmeleri değerlendirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Manisa Milletvekilimiz, MKYK Üyemiz Murat Baybatur’un ziyaretleri ile güne başladık. Yanlarında Ak Parti’nin değerli  İl Başkanı, Şehzadeler İlçe Başkanı, Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız bizleri ziyaret ediyorlar. Bizler bu ziyaretlerinden inanılmaz derecede keyif alıyoruz.  Kendi bildiğimiz, tanıdığımız Manisa’mızın insanları. Manisalıların bir arada olmasından son derece mutluyum. Hepimizin amacı gayesi Manisa’mıza hizmet etmek. Belki biz kendi çapımızda Manisa’ya hizmet ediyoruz ama Sayın Vekilimiz Manisa ile beraber ülkemizi yönetiyorlar, ülkemize hizmet ediyorlar. Biz kendilerine hoş geldiniz diyor, Yönetim Kurulum adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyarette konuşan Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, ‘Bugün hem odamızı ziyaret edelim, hem de malum 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde kıymetli oda başkanımız ve yöneticileri ile birlikte istişare edelim istedik. Sağ olsunlar Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kurum olarak Türkiye’nin en prestijli odalarından bir tanesi. Gayet güzel bir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi sergiliyorlar. İnşallah bizde halk oylaması için sahalara indik. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda adım attığımız her noktada çok olumlu sinyaller alıyoruz. Ben inanıyorum ki hem Manisa’mız için, hem ülkemiz için, hem bundan sonraki ‘Evetle’ birlikte ortaya çıkacak olan yeni sistem değişikliği ile ülkemiz hem coğrafyamızda, hem dünya üzerinde çok istikrarlı, güvenli ve demokratik bir ülke olacaktır diye düşünüyorum. Bu konuda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve üyelerine bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum, iyi bir çalışma olacağını düşünüyorum’ diye konuştu. 

228 yıllık Amerika Birleşik Devletleri  45’inci başkanını seçerken, 95 yıllık bir Cumhuriyetin bugün 65’inci hükümeti olduğunu söyleyen  Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ‘Bugün bizde, bizim ağabeyimiz olarak her zaman ifade ettiğimiz sevdiğimiz oda başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber olmaktan son derece memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Malum  olduğu üzere önümüzdeki süreç ile alakalı, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile alakalı, hem bir ziyaret, hem de bu süreçle alakalı köklü bir kuruluş olan odamızın, bizlere tavsiyeleri varsa, önerileri varsa bunları da açıkçası dinlemek için ziyaret etmek istedik. Ben başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu önümüzdeki süreçte, sanayicimizi, işadamlarımızı, esnafımızı ilgilendiren bir süreci hep beraber  yaşıyoruz. Türkiye gibi ülkelerde biliyorsunuz ki siyasi istikrar olursa, iktisadi mana da ekonomik istikrar da geliyor. Siyasi istikrarın olmadığı yerde, ne yazık ki Türkiye’de ekonomik istikrarlar gerçekleşmemiş oluyor. 228 yıllık Amerika Birleşik Devletleri  45’inci başkanını seçerken, 95 yıllık bir Cumhuriyetin bugün 65’inci hükümeti var. Ak Parti dönemini eğer  çıkarırsak, neredeyse 1 yıldan az hükümetler koalisyon yapmışlar. Bu ne ülkenin büyümesine, ne milletimizin refahına, ne de sanayicilerimizin, işadamlarımızın yapacak olduğu yatırımlara, atılımlara uygun bir zemin değildir. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte inşallah milletimizin evet noktasında bir karar verirse, ben inanıyorum ki başta sanayicilerimiz, işadamlarımız olmak üzere hepimiz önümüzü göreceğiz, ona göre yatırımlar gerçekleştireceğimiz bir ortama kavuşacağımızı murat ediyor, ülkemiz, milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyor, tekrar kıymetli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize misafirperliklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Akhisar'a Çifte Bahar30 Nisan 2019 Salı 10:22
  • Serkan Kaya Manisalıları Büyüledi29 Nisan 2019 Pazartesi 15:48
  • Muradiye’nin Deresi Sağlıklı Hale Getiriliyor29 Nisan 2019 Pazartesi 15:40
  • Boyalı’da Kilit Parke Taş Uygulamaları Başladı29 Nisan 2019 Pazartesi 15:02
  • Yakup Koç’tan Başaran’a Tebrik Ziyareti29 Nisan 2019 Pazartesi 14:24
  • Kaynak Başından 4 Metrelik Kunduz Çıktı29 Nisan 2019 Pazartesi 13:36
  • Fettah Can Şarkılarıyla Mest Etti29 Nisan 2019 Pazartesi 13:28
  • Mesire Emeği Geçenler İçin Mevlit Okundu27 Nisan 2019 Cumartesi 12:05
  • Zorlu’dan Başkan Ergün’e Ziyaret27 Nisan 2019 Cumartesi 12:05
  • Festival Sokak Gösterileriyle Renkleniyor27 Nisan 2019 Cumartesi 11:59
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894