• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Mehmet Taşpınar’a Saygı Gecesi Yoğun İlgi Gördü

Mehmet Taşpınar’a Saygı Gecesi Yoğun İlgi Gördü
Umurbey Kültür Sanat ve Turizm Derneği Kuruluşunun 10. Yılını Türk Sanat Müziği Konseri ile taçlandırdı.

Umurbey Kültür Sanat ve Turizm Derneği Kuruluşunun 10. Yılını Türk Sanat Müziği Konseri ile taçlandırdı.

Gemlik Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde yapılan konserde, kuruluşundan bu yana koronun başarılı yöneticisi olan Mehmet Taşpınar’da saygıyla anıldı. Yaklaşık bir yıldır beyin kanaması geçirdiği için yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Taşpınar’a saygı gecesi yoğun ilgi gördü. U.Ü. Gemlik Yerleşkesi Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde sahnelenen Türk Sanat Müziği ve Anma gecesine Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Mehmet Taşpınar’ın eşi Dilek Taşpınar ve çok sayıda davetli katıldı. Siyasi parti ve sivil toplum örgütü yöneticileri de bu anlamlı geceye iştirak ettiler.
Remzi Çelikyay’ın sunup, yönettiği koro iki bölüm halinde koro ve solo Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini büyük bir başarıyla seslendirdi. Konser bitiminde Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Mehmet Taşpınar’ın anısına eşi Dilek Taşpınar’a çiçek takdim ederken, “Acil Şifalar” diledi. Mehmet Taşpınar’ın değerli bir eğitimci ve Sanatçı olduğunu vurgulayan Ercan Barutçuoğlu, İlçeye eğitim ve öğretimin yanı sıra sanat çalışmalarında da daha nice katkılar koyup, genç sanatçılar yetiştirmesi adına Mehmet Taşpınar’ın bir an önce iyileşip görevinin başına gelmesi için dua ettiklerini söyledi. 

Umurbey Kültür Sanat ve Turizm Derneği yöneticilerinin yanı sıra Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu ve konsere katılanlara teşekkürlerini sunan Dilek Taşpınar’da, topluma örnek olacak ahde vefa örneği sergilendiğine dikkat çekti. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894