• BIST 9887.75
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 16 °C

4 Sanat 1 Kadın Sanatseverler İle Buluşuyor

4 Sanat 1 Kadın Sanatseverler İle Buluşuyor
Menteşe Belediyesi kursiyerlerinden Ümit Hatipoğlu ‘4 Sanat 1 Kadın” adlı ilk kişisel sergisini 07 Mart Salı Günü Saat:15.00’de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açıyor.

Menteşe Belediyesi kursiyerlerinden Ümit Hatipoğlu ‘4 Sanat 1 Kadın” adlı ilk kişisel sergisini 07 Mart Salı Günü Saat:15.00’de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açıyor. Seramik, Ebru, Resim ve Çini sanatından oluşacak sergide, 65 eser sanatseverler ile buluşacak. 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Belediye kursları ve sergileri hakkında yaptığı açıklamada, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde her yıl yaz ve kış kursları açıyoruz. Kurslarımıza 7’den 70’e her yaştan vatandaşımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Kurslar sayesinde kursiyerlerimiz hem el becerilerini geliştiriyor, hem de sosyalleşerek kaliteli zaman geçiriyorlar. Ayrıca kurslar sonunda açılan sergiler ile kursiyerler hem eserlerini sergileme, hem de bu eserleri sanatseverler ile buluşturup, satarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. Bu anlamda kursiyerlerimizden Ümit Hanım’ı sanatın yaşının olmadığını bize bir kez daha gösterdiği için tebrik ediyor, sanatseverleri sergimize bekliyorum.” dedi. 

Menteşe Belediyesi kurslarına 3 yıldır katıldığını belirten Ümit Hatipoğlu, “10 yıldır sanatın her dalıyla ilgileniyorum. Şimdi de seramik, ebru, resim ve çini eserlerimi sergileme fırsatı bulacağım. Ben 69 yaşındayım ama yaşam enerjimi, hiçbir zaman kaybetmedim. Umarım sergim sanatla ilgilenmek isteyen her yaştan insana, ilham kaynağı olur. Belediye kursları bu anlamda çok faydalı. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Menteşe Belediyesi kursiyerlerinden Ümit Hatipoğlu ‘4 Sanat 1 Kadın” adlı ilk kişisel sergisini 07 Mart Salı Günü Saat:15.00’de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.  // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894