• BIST 10026.58
  • Altın 2888.702
  • Dolar 34.1149
  • Euro 38.0497
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

Agora’da Kişisel Gelişimde Dönüşüm Teknikleri Anlatılacak

Agora’da Kişisel Gelişimde Dönüşüm Teknikleri Anlatılacak
Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 18 Kasım Cuma günü Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Işık Elçi’yi ağırlayacak.

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 18 Kasım Cuma günü Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Işık Elçi’yi ağırlayacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayacak olan söyleşide,  Işık Elçi  “Kişisel Gelişimde Dönüşüm Teknikleri” konulu sohbetiyle ziyaretçiler ile buluşacak. 

IŞIK ELÇİ KİMDİR?
Işık Elçi İzmir'de doğdu. Gördüğü rüyaların ona rehberlik ettiğine inanıp rüyalarını hayata geçirmeye başladığı andan itibaren kendi hayat amacını gerçekleştirmeye, bütünün hayrına hizmet etmeye başladı. İktisat eğitimini yarım bırakarak Önder Paker'den Dramatik Yazarlık eğitimi alan Elçi İzmir'de doğdu. Kişisel gelişim alanında 13 yıldır profesyonel eğitim veren Işık Elçi, kendi oluşturduğu eğitim programları ile Türkiye ve yurt dışında eğitim ve seminerlerine devam etmektedir.

İlk kitabı yayınlandıktan sonra seminer ve eğitimler vermeye başlayan Işık Elçi, daha sonra yine kendi oluşturduğu Spiritüel Yaşam Koçluğu, Tekâmül Kaynakları, Esma-Ül Hüsna ile Ruhsal Rehberlik, eğitimlerini hayata geçirdi ve halen bireysel, grup, kurumsal danışmanlık ve uygulayıcı yetiştirme çalışmalarına devam etmektedir.

18 Kasım Cuma günü Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Işık Elçi Agora Sohbetleri’ne konuk olarak A Blok aktivite alanında saat 16:00’da “Kişisel Gelişimde Dönüşüm Teknikleri” konusu hakkında katılımcıları bilinçlendirecek. Elçi, yaşamın yedi kaynağında aile, kariyer, para, ruhsallık, sağlık, çevre ilişkileri düzlemesinde dönüşüm yaratmak engelleri kaldırmak ve kalıcı olarak elde edilen pozitif sonuçları hayatta devam ettirmenin yollarını Agora Sohbetlerinde gelen ziyaretçilere anlatacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, her hafta konusunda uzman konuklar ile ziyaretçileri buluşturan Agora Sohbetlerinde 18 Kasım Cuma günü Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Işık Elçi’nin konuk olacağı belirtti. Noyan; saat 16.00”da A Blok aktivite alanında gerçekleşecek olan “  Kişisel Gelişimde Dönüşüm Teknikleri “  konulu söyleşini kaçırmamaları için tüm İzmirlileri davet etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894