• BIST 9777.46
  • Altın 2913.968
  • Dolar 34.1591
  • Euro 38.1133
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 29 °C

Aroma Çocuklarınızın Vitamin İhtiyacını Karşılıyor

Aroma Çocuklarınızın Vitamin İhtiyacını Karşılıyor
Okulların açıldığı şu günlerde velileri çocuklarını okulda da sağlıklı besleyebilme telaşı sardı. Çocuğum yeterince vitamin alabiliyor mu?

Okulların açıldığı şu günlerde velileri çocuklarını okulda da sağlıklı besleyebilme telaşı sardı. Çocuğum yeterince vitamin alabiliyor mu? Sağlıklı olması için yeterince lifli gıda tüketebiliyor mu? Gibi endişeler Aroma'nın okul kantinlerinde de satılabilen 250 cc'lik teneke ambalajlardaki % 100 ürünleri ile son buluyor. Çocuklar Aroma ürünleri ile hem lezzetli bir ürün tüketirken hem de günlük vitamin ihtiyacının bir bölümünü rahatlıkla karşılayabiliyorlar.

Çocukların okul kantinlerinde beslenmelerini sağlıklı ürünlerle yapmaları konusunda düzenlemeler hayata geçmişti. Yeni yönetmeliğe göre okul kantinlerinde gazlı içecekler ve meyveli içeceklerin satışına kısıtlama getirilirken, % 100 meyve suları sağlıklı ürünler oldukları için satılabiliyor. 

Birbirinden çeşitli tatların sunulduğu %100 ürün yelpazesi ile öne çıkan Aroma, okul kantinlerinde 250 cc'lik teneke ambalajlardaki % 100 ürünleri ile çocukların günlük vitamin ihtiyacını karşılamaya destek oluyor.

Her damak zevkine hitap ediyor

Türk meyve suyu sektörünün öncü markası Aroma’nın % 100 doğal meyve suyu kategorisine her geçen yıl yeni ürünler ekliyor. Türkiye’de ilk defa % 100 mango-elma suyunu piyasaya çıkarırken, yüzde 100 portakal suyu ve % 100 karışık meyve suyunu da üretiyor. 

% 100 doğal meyve sularıyla nar suyundan portakal suyuna kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Aroma, farklı damak zevklerine hitap ediyor. 

Türkiye’nin önde gelen markası Aroma, % 100 doğal ürünleri ile öne çıkan bir marka konumunda. Aroma, % 100 doğal ürünlerini elma suyu ile tatlandırarak büyük, küçük, genç yaşlı tüm tüketicilerin sağlıklı beslenmelerine katkı sağlıyor. 

Glisemik indeksi düşük

Beslenme uzmanları, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmelerini öneriyor. Aroma glisemik endeksi düşük vitaminli ürünleriyle sektörde öne çıkan bir marka.

Aroma’nın birbirinden farklı lezzetli, vitaminli, glisemik endeksi düşük % 100 meyve suları, bir insanın alması gereken günlük vitamin ihtiyacının da bir bölümünü karşılamaya yardımcı oluyor. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894