24 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

EBSO BAŞKANI YORGANCILAR'DAN 10 KASIM MESAJI

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

EBSO Başkanı Yorgancılar'dan 10 Kasım Mesajı

09 Kasım 2016 Çarşamba 14:39

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Yorgancılar, 20. Yüzyılın lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacağını belirterek, “Bir milleti uçurumun kenarından, bağımsızlığına kavuşturan ve güçlü Türk devletinin temellerini atan, her geçen gün değerini çok daha iyi anladığımız Ulu Önderimizin çizdiği yolda “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkelerini esas alarak, ilerlemeye devam edeceğiz. İş dünyası olarak bizler, dünden daha kararlı, dünden daha çok kenetlenerek, daha çok üreterek; Çağdaş, laik temeller üzerine oturtulan, müreffeh bir Türkiye için daha çok çalışacağız. 20. yüzyılın lideri, Türk milletinin kalbinde ebediyen yaşayacak olan Ulu Önderimiz ruhun şad olsun”  dedi. / EGE BASIN GRUBU 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.