25 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara15°C

GÜLSEREN KARADAL İLE RÜYA YORUMLARI SOHBETİ AGORA’DA

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 21 Ekim Cuma günü Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal’ı ağırlayacak.

Gülseren Karadal İle Rüya Yorumları Sohbeti Agora’da

20 Ekim 2016 Perşembe 13:17

Her hafta Cuma günü alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 21 Ekim Cuma günü Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal’ı ağırlayacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayacak olan söyleşide,  Gülseren Karadal  “Rüyalar ve Rüya Yorumları ” konulu sohbetiyle ziyaretçiler ile buluşacak.Karadal, ‘Rüyaların gerçekliği nedir, rehber rüyalar nasıl anlaşılır ve rüya nasıl yorumlanır’  konuları ile katılımcıları bilgilendirecek.

RÜYALAR NASIL YORUMLANIR?
Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal,Agora Alışveriş Merkezinde gerçekleştireceği sohbetinde; rüyaların hayatımızdaki hedeflerimize nasıl yön verdiğinden bahsedecek verüya görmemizin temel işlevlerinin neler olduğunu anlatacak. Rüyalarda gördüğümüz sembollerin anlamlarını katılımcılara aktaracak olan Karadal,  rüyalarımızın bilinçaltımız ile olan ilişkisinden bahsedecek. Rüya Eğitmeni Gülseren Karadal, 21 Ekim Cuma günü saat 16:00’da A Blok etkinlik alanında gerçekleştireceği söyleşisinde, rüyalar ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak ve hem kişisel gelişim hem de hayatın işaretlerini yorumlama konularında katılımcılara gerçek hayatlarında uygulayabilecekleri bilgileri aktaracak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, sağlık, moda, kişisel gelişim, aile ilişkileri, toplumsal farkındalık gibi birçok farklı konunun işlendiği Agora Sohbetlerinde bu hafta çok farklı bir konuya yer verileceğini söyledi. 21 Ekim Cuma günü A Blok aktivite alanında saat 16.00’da gerçekleşecek olan “Rüyalar ve Rüya Yorumları” konulu söyleşinin dikkat çekici konusu ile yoğun ilgi göreceğini düşündüğünü belirten Noyan; bu özel etkinliği kaçırmamaları için tüm İzmirlileri Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.