24 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

HER BEDENDE ŞIK OLMAK İSTEYENLER BOYNER’DE

Boyner, yeni sezonda algıları yıkarak tarzıyla büyüleyen kadınlara büyük beden seçenekleri sunuyor.

Her Bedende Şık Olmak İsteyenler Boyner’de

15 Kasım 2016 Salı 17:41

Boyner, yeni sezonda algıları yıkarak tarzıyla büyüleyen kadınlara büyük beden seçenekleri sunuyor. Her bedende şık olan özgür kadınlar Goddiva ve La Gazzetta markaları ile modern kesimlerin tadını doyasıya çıkartıyorlar.

Boyner’in yeni sezonunda büyük beden tercih edenler için koyu renkler, bol kesimler tarihe karışıyor. Hangi bedende olursa olsun modaya uygun giyinmek ve stilini özgürce oluşturmak isteyenler için modern kesimli, ustaca işlenmiş iddialı elbise, pantolon ve bluz koleksiyonları ile Goddiva ve La Gazzetta markaları, Boyner’in büyük beden seçenekleri arasında yer alıyor.

Her Bedende Modaya Uygun Giyinin Renk ve kalıp bütünlüğünün dışına taştığımız bu sezonda Boyner kadınları kendi modasını konuşturacak, tarzın istediği şekilde özgürce oluşturacak. Goddiva ve La Gazzetta büyük beden koleksiyonlarıyla isteyen klasik seçimleri, isteyen bedenden bağımsız dokuları bütünleştirip, farklı formlarla stiline yeni yorumlar katacak.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 118 mağaza ile hizmet veriyor. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.