25 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

KTK’DAN ENİS BERKİ ANISINA TURNUVA

Gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle İzmirli tenis severlerin beğenisini toplayan Kültürpark Tenis Kulübü’nün (KTK) her düzenlediği 6. Geleneksel Enis Berki Kültürpark Tenis Turnuvası yoğun katılım ve kıyasıya mücadele eşliğinde gerçekleşti.

KTK’dan Enis Berki Anısına Turnuva

04 Kasım 2016 Cuma 12:59

Gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle İzmirli tenis severlerin beğenisini toplayan Kültürpark Tenis Kulübü’nün (KTK) her düzenlediği 6. Geleneksel Enis Berki Kültürpark Tenis Turnuvası yoğun katılım ve kıyasıya mücadele eşliğinde gerçekleşti. 

Enis Berki’nin abisi Rahmi Berki’nin sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte 100’un üstünde sporcu kortlarda ter döktü. 8 kategoriden oluşan turnuvada 6 kategori erkek 2 kategori bayan olacak şekilde, erkeklerde 35 – 40 – 45 – 50 – 55 – 60 yaş, bayanlarda ise 35 – 45 yaş olarak düzenlendi.

“ETKİNLİKLER SÜRECEK”
Oldukça çekilmeli geçen müsabakalarda izleyiciler maçlara yoğun ilgi gösterdi. KTK olarak tenis sporuna katkısı olan herkesi saygıyla andıklarını söyleyen KTK Başkanı Server Uyaroğlu, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Enis Berki Tenis Turnuvası bu yıl oldukça renkli ve eğlenceli geçti. Sporcular müsabakaları kazanmak için çok ter döktü ve maçlar oldukça zorlu geçti. KTK olarak, bu tür etkinliklerimize sezon boyunca devam edeceğiz. Tenis sporuna katkısı olan herkesi saygı ve minnetle anıyoruz. Müsabakalarda ter döken tüm sporcularımıza da teşekkür ediyoruz” dedi

TURNUVAYI KAZANANLAR
Dört gün süren boyunca süren 6. Geleneksel Enis Berki Kültürpark Tenis Turnuvası’nda erkeklerde 35 yaş kategorisinde Eray Ertuğ şampiyon, Oktay Ata finalist, 40 yaş kategorisinde Yılmaz Satu şampiyon, Özgür Doğu Akça finalist, 45 yaş erkekte, Servet Selçuk Türk şampiyon, Ergin Demir finalist, 50 yaş erkekte Kaan Bozkurt şampiyon, Levent Karapınar finalist, 55 yaş erkekte Mustafa Opsar şampiyon, Namık Kemal Güngören finalist, 60 yaş erkekte ise Gökhan Kural şampiyon, A. Hasan Sarıoğlu finalist oldu. 35 yaş bayanlar kategorisinde İlknur Aksu şampiyon, F. Şeyma Kahramanlı finalist, 45 yaş bayan kategorisinde ise F. Sedef Çakırer Sazak şampiyon olurken, Sibel Kılıçarslan finalist oldu. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.