28 Eylül 2024
  • İstanbul26°C
  • Ankara30°C

SEVİLEN ÇİFT SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK’ÜN ÇİĞKÖFTE ZİYAFETİ

Ziyafet Çiğköfte CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Bayim Olur Musun?’ Fuarı’na katılarak İstanbul ve Anadolu’dan gelen yatırımcılarla buluştu.

Sevilen Çift Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün Çiğköfte Ziyafeti

18 Ekim 2016 Salı 12:20

Ziyafet Çiğköfte CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Bayim Olur Musun?’ Fuarı’na katılarak İstanbul ve Anadolu’dan gelen yatırımcılarla buluştu. Çiğköftenin üstadı Ziyafet Çiğköfte’nin 14’üncü Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ndaki standının bu yılki konukları ünlü sanatçı Safiye Soyman ve Faik Öztürk oldu
Ekranların sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk  ‘Bayim Olur Musun?’ Fuarı’nda Ziyafet Çiğköfte standının konuklarıydı. Sevilen ikili fuar ziyaretçilerine hem kendi elleriyle hazırladıkları çiğköfteleri ikram etti hem de neşeli esprileriyle katılımcılara renkli anlar yaşattı. 

SEVİLEN ÇİFTİN ELLERİNDEN ÇİĞKÖFTE!
Franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm isimlerini tek bir çatı altında buluşturan ve katılımcıların yoğun ilgisiyle başlayan fuarda Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti Ziyafet Çiğköfte standında çiğköfteye doydu.  Faik Öztürk; “Gıda sektörüne ilgiliyiz çiğköfte de bizim için bir alternatif olabilir. Bu sektöre de girebiliriz neden olmasın” açıklamasını yaparken “Safiye Hanım yeme kısmıyla ilgilense de ben işin para kazanma kısmıyla ilgileniyorum” diyerek katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı. 

Sevilen çift şarkılar söyleyerek katılımcılara müzik ziyafeti de yaşattı. Faik Öztürk elleriyle yoğurduğu çiğköfteyi herkese ikram etti. Çiftin keyifli esprileri ve konuşmalarıyla Ziyafet Çiğköfte standı renkli anlara şahit oldu.

Bu keyifli anlarda Ziyafet Çiğköfte’nin standında davetlilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Ziyafet Çiğköfte’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı ‘’Çiğköfte ziyafettir. Biz de bu yıl standımızda hem konuklarımız Safiye Soyman Faik Öztürk’e hem de ziyaretçilerimize lezzetli çiğköftemizi tattırdık ve kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduk’’ dedi. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.