24 Eylül 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara10°C

ZAMANA KARŞI TİME TRİAL’E YOĞUN İLGİ

İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde hız tutkunları Time trial etkinliğinde buluştu.

Zamana Karşı Time Trial’e Yoğun İlgi

30 Ocak 2017 Pazartesi 12:05

İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde hız tutkunları  Time trial etkinliğinde buluştu. Zamana karşı mücadele edilen etkinlikte farklı kategoriler de  kendilerini deneyen pilotlar, İzmir ve çevre illerden gelen yarış severlerden yoğun ilgi gösterdi. Ege Üniversitesi öğrencilerinin  heyecanla izlediği yarışların  sonunda, 0-2000 cc Kategorisinde Murat Nazik Peugeot 106 aracı ile birinci oldu.

Time Trial etkinliği ile trafikte hız sınırını aşıp riskli ve tehlikeli bir ortam oluşturmak yerine pilotların Ülkü Park Yarış Pisti’nde güvenli bir ortamda bilinçli bir şekilde yarışmalarına olanak sağlandı.
 
‘İZMİR VE ÇEVRESİNDEN YÜKSEK KATILIM’
Zamana karşı mücadele edilen Time trial etkinliği müthiş bir kalabalık ile büyük ilgi gördü. Farklı kategoriler ile kendilerini deneyen pilotlar, İzmir ve çevre illerden yoğun ilgi gösterdi.

Pilotlar, kendi araçlarıyla ya da Ülkü Park’ta bulunan yarış otomobilleriyle yarışa dahil olarak muhteşem dereceler elde ettiler. Yarışların sonunda, 0-2000 cc Kategorisinde Murat Nazik Peugeot 106 aracı ile birinci, Görkem Tüfekçioğlu Mazda MX-5 ile ikinci, Mert Kaya Fiat Egea ile üçüncü olurken 2000 cc ve üzeri Kategorisinde Soner Kara BMW M2 aracı ile birinci, Cem Savaşan Corvette C6 ile ikinci, Fırat Nalbantoğlu Subaru İmpreza WRX ile üçüncü oldu. Dizel Kategorisinde Polo Cup yarış aracıyla yarışan pilotlardan Naim Batu Özçile birinci, Furkan Ünal ikinci, Aykut Övet üçüncülük elde etti. Fiat Siena Kategorisinde ise Onur Sarıpekmez birinci, Şahin Sarıpekmez ikinci, Güneş Ulukaya ise üçüncü oldu.
 
‘ÜLKÜ PARK DRİFT İÇİN KAPILARINI AÇIYOR’
Trafikte riskli hareketler yapılarak hız tutkusunu göstermek yerine Ülkü Park, tüm isteyenlerin Driftyapabilmesi için kapılarını açıyor. Böylece pilotlar, trafik içerisinde kimsenin hayatını tehlikeye atmadan yalnızca pist içerisinde hız duygusunu yaşayabilecekler. // EGE BASIN GRUBU // Tahir Naldöğen

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.