• BIST 9887.75
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 16 °C

Poyraz’a Müşteri Memnuniyeti Ödülü

Poyraz’a Müşteri Memnuniyeti Ödülü
İzmir otomotiv sektöründe önde gelen firmalarından biri olan Poyraz Otomotiv, Türkiye'deki 72 Fiat bayii arasından 2016 yılı müşteri memnuniyetinde birincilik ödülüne layık görüldü.

İzmir otomotiv sektöründe önde gelen firmalarından biri olan Poyraz Otomotiv, Türkiye'deki 72 Fiat bayii arasından 2016 yılı müşteri memnuniyetinde birincilik ödülüne layık görüldü. Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz alınan ödülden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Poyraz Otomotiv 2017 performansı yeni yılın 2 ayında da aynı başarı grafiğini sürdürüyor. Önümüzdeki yılda da yeni başarılara imza atacak başarılı bir ekibimiz var” dedi.

HEDEF: TAM MEMNUNİYET
Ekip ile özverili çalışmanın meyvelerini topladıklarını dile getiren Özpoyraz, “Müşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Sektörümüzde diğer sektörlerde olduğu gibi rakip firma ve rakip modeller oldukça fazla. Pazar payından daha fazla pay sahibi olmak için, rakiplere karşı fark yaratmak gerekiyor. Müşterilerimizi güler yüzle karşılamamız, çözüm odaklı olabilmemiz bizi müşteri memnuniyetindeki birinciliğe götürdü. Biz müşteri memnuniyetini ekip olarak işten çok yaşam tarzı olarak benimsedik. 2017 yılının ilk 2 ayında da bu alanda en yüksek orana sahibiz. Bu yıl da bu konuda başarılı olmak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

AMAÇ: DAHA İYİ HİZMET
Poyraz otomotive gelen her müşterinin en üst düzeyde karşılandığını ifade eden Özpoyraz, “Satış, teslimat ve satış sonrası memnuniyetine kadar süreci en iyi şekilde yönetiyoruz. Müşteriyi tanımak, değer vermek ve ihtiyaçlarını belirlemek müşteriyi memnun etmektir. Ve bazen küçük sürpriz hediyelerle müşterilerimizin karşılarına çıkarak, akıllarında güzel bir anı bırakıyoruz” dedi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894